BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE "LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI" UNUTULMADI !!! BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE "LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI" UNUTULMADI !!!
Bismil’deki kamu görevlileri ve çalışanlarına her yönden destek vermek amacıyla kurulan Kamu Der, Bismil’in merkez ve çeşitli köylerindeki mağdur öğrencileri ziyaret ederek onlara çeşitli yardımlarda bulundu. Tablet, kitap, kırtasiye malzemesi ve internet bağlantısı gibi bir dizi yardımlarda bulunan Kamu Der, öğrencilerin eğitimlerine katkı sundu.
Kamu Der adına eğitim yardımlarını gerçekleştirdiklerini dile getiren dernek başkanı Sait AKAN,
" Bu zor süreçte eğitimde biraz da olsa fırsat eşitliğini sağlamak adına mağdur 13 öğrencimize ulaşarak onlara tablet ve farklı türde eğitim yardımları yaptık. Bunun yanında sadece maddi yardımlar yetmez. Bir çocuğun başını okşamak, ona tebessüm etmek maddiyatın önündedir. Bundan sonra da bu tarz yardımlarımız devam edecek. Önümüzdeki günlerde kamu kurumları ile büyük ve önemli çalışmalarımız olacak. " dedi.
Yakın bir zamanda kurulmasına rağmen birçok alanda faaliyetlerine başlayan Bismil Kamu-Der, şimdiden halkın ilgisini ve sevgisini kazanmaya başladı. Kamu çalışanlarının isteklerini, şikayetlerini, taleplerini dinleyen Kamu Der Başkanı Sait AKAN, ellerinden geldiğince kamu çalışanlarına yardımcı olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi