Bismil Medya olarak 16 Haziran'da Bismil'de konser düzenleyen Mustafa CECELİ için milyarlarca para harcanmasını eleştirip belediye kasasından aktarılan bu parayı halkın menfaatleri doğrultusunda ilçemizde harcanmasını belirtmiştik. Mustafa CECELİ'nin özel hayatı ile ilgili çıkan haberlerden sonra belediyeler Ceceli'nin konserlerini bir bir iptal etmeye başladı.

CECELİ'NİN EŞİ İNTİZAR İLE AŞK YAŞAMIŞ !!!

Sinem Gedik ile İntizar arasındaki ilişkinin olduğu ve mahrem görüntülerin de Mustafa Ceceli tarafından basına servis edildiği yazıldı.

HALK BASKI YAPTI KONSERLER İPTAL OLDU

Konya'nın Seydişehir Belediyesinin 10-15 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği 'Seydişehir Kalkınma Şöleni'nde sanatçılar Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt ve Grup İmera'nın yanı sıra Mustafa Ceceli'nin de konser vereceği duyurulmuştu.

Ancak Seydişehir Belediyesi, 10 Ağustos günü Mustafa Ceceli'nin vereceği konseri iptal etti. Konserin iptal edilme nedenin ise Ceceli hakkında son günlerde basında yer alan haberler olduğu belirtildi.

Çaycuma'da Filyos sahilinde ise ünlü sanatçıların katılımı ile 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Filyos Belediyesi Kültür Sanat ve Denizcilik Festivali yapılması planlandı. Belediye tarafından festivalin hazırlıkları aylar öncesinden tamamlanırken, festivalde programa göre 27 Temmuz’da Resul Dindar, 28 Temmuz’da Ece Seçkin ve festivalin kapanış günü olan 29 Temmuz tarihinde ise Mustafa Ceceli sahne alacaktı.

İl dışından ve Zonguldak’tan vatandaşların belediyeyi arayarak Mustafa Ceceli konserini iptal edilmesi yönünde yoğun talep oluşturulunca belediye Ceceli konserini iptal ettiğini duyurdu.